Mission Statement

MPH.tv wordt een zender die gedreven wordt door de muzikale subculturen die al sinds jaar en dag (vrijwel) genegeerd worden door de Nederlandse publieke (en commerciële) omroepen.

We besteden op een positieve manier aandacht aan alle vormen en genres die we daaronder kunnen scharen, van Metal / Punk / Hardcore (waar MPH voor staat) via Psychobilly en Industrial naar Grindcore enzovoorts.

Programmatechnisch beperken we ons zeker niet tot uitingen van muziek, maar gaan we de diepte in. We bieden ruimte aan allerlei stromingen en visies, dus het zou zomaar kunnen dat we zowel een vegan kookprogramma als ‘BBQ-en met Metalheads’ op de programmering krijgen.

Muziek (‘onze’ muziek) is natuurlijk wel de kern waar alles om draait.

Doe mee!

We zijn op dit moment op zoek naar jou! Of je nu alleen geïnteresseerd bent in hoe ver we komen, actief mee wil werken of een programma-idee hebt, jouw input gaat bepalen of de zender er gaat komen, en in welke vorm.

Vul onderstaand formulier in, en vergeet daarna niet om je mailadres te bevestigen via de link in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt.