Doe mee!

Na de post op twitter en facebook hebben we tientallen aanmeldingen op allerlei manieren gehad van mensen die ‘iets willen doen’.

Om dit serieus op te kunnen pakken is het echter handig om daar wat vorm in te krijgen. We gaan namelijk nogal wat hulp nodig hebben om:

  1. Een organisatie te vormen om alles voor te bereiden
  2. Het concept uit te werken tot een werkbaar plan
  3. Fondsen te werven om dat concept uit te voeren
  4. Van start te gaan!

Kortom; we hebben je nodig. Of je nu ontwerper bent, advocaat, social media expert, HR specialist of boekhouder, er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een omroepvereniging, buiten het creƫren van de inhoud zelf.

Wil je actief betrokken worden bij onze plannen, vul dan onderstaand formulier in.

Als je in deze (voorbereidende / onderzoekende) fase al een rol wil spelen, hou er dan rekening mee dat dat nog puur op vrijwillige basis is. Op de pagina ‘Wat jij kunt doen‘ kun je vast wat voorzetjes vinden van specifieke functies/bijdragen waarnaar we op zoek zijn.

Als je een programma-idee hebt zou het fijn zijn als je dat uitwerkt, liefst zelfs met beeld (het geeft niks als dat amateurbeelden zijn, het gaat om de inhoud).

Na het insturen van dit formulier krijg je een bevestigingsmail met link om je inschrijving definitief te maken, zodat we je ook een nieuwsbrief mogen sturen.