Categorieën
Algemeen

Let’s do this!

Na enorme respons op een bericht op Twitter en Facebook gaan we onderzoeken of er voldoende animo is om een nieuwe Publieke Omroep te starten.

Een omroep gedreven door de subcultuur van ‘harde muziek’, voor het gemak omschreven als MPH / Metal-Punk-Hardcore.

Lees ons Mission Statement om een idee te krijgen van wat we in gedachten hebben.

We beginnen met het verzamelen van animo op drie manieren. Je kunt je aanmelden;

  • Voor onze nieuwsbrief (dan blijf je op de hoogte)
  • Om mee te helpen in de organisatie
  • Met een programma-idee

Je kunt voorlopig nog geen ‘lid worden’

We gaan niet over één nacht ijs en willen dit alleen doorzetten als we ook écht kans van slagen zien.

Dat gaan we als volgt aanpakken:

  • Inventarisatiefase; hoeveel mensen willen dit nu écht? Vinden we ook de juiste mensen om de organisatie mee op te zetten?
  • Bij voldoende animo berekenen we de kosten om enkele pilots (proefuitzendingen) te maken en campagne te voeren om die benodigde 50.000 leden te kunnen werven.
  • Deze kosten gaan we crowdfunden. Als dat lukt, weten we ook meteen dat mensen er écht iets voor over hebben om deze omroep in de lucht te krijgen. Dat is noodzakelijk om goedgekeurd te worden door het commissariaat voor de media.
  • Afrondend gaan we leden werven. Je kunt dan al meteen enkele pilots zien van de programma’s die we willen maken, en wat we allemaal nog meer willen gaan doen in de toekomst.

Je kunt je WEL al aanmelden:

Vul onderstaand formulier in om aan te geven hoe je mee wil doen. Je ontvangt daarna natuurlijk even een bevestigingsmail om zeker te weten dat alle aanmeldingen echt zijn en je je ook echt zelf aangemeld hebt 😉

5 reacties op “Let’s do this!”

Ja hoor, daar is zeker ruimte voor. We vinden dat er ruimte moet zijn om respectvol met ieders ideeën en levensbeschouwing om te gaan, en daar gaan we ons hard voor maken.

Hoi,

Ik ben voorstander van meer gevarieerdheid van muziek en zelf ben ik gek op hard-rock en heavy metal. Vooral uit de jaren ’70 en ’80.
Hoewel ons muziek confronterend en hard kan zijn, ben ik absoluut niet haatdragend, heb ik geen hekel aan mensen uit een ander cultuur of met een ander kleur, eet ik soms wel en soms geen vlees, heb ik begrip voor vele standpunten en heb ik zorg voor mens, dier en millieu.
Kortom: ik wil absoluut geen lid worden van een omroep die haat zaait of een afwijkende mening veroordeeld.

Kunnen jullie dit garanderen dat het puur om de muziek gaat?

Dan is dat voor mij een overweging om wel of niet mee te doen.

Hoi Arjan, het gaat puur om de muziek, voor politieke standpunten zijn er al voldoende zenders. Wel is het de bedoeling om méér dan alleen muziek te laten zien, maar ook daar, zonder er een politieke kleur aan te geven. Lees zeker ook even het mission statement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *